Contactati-ne Direct la tel. 0723 826 666

Bagaje de mana Ryanair

Bagaje de mana Ryanair

Bagaje de mana Ryanair

Aici găsiți diverse modele de bagaj de mana Ryanair - VERIFICATE sa se incadreze in dimensiunile aprobate de compania Ryanair pentru bagajele de mână:

=> 40x20x25 cm pentru bagajul de mână mic, gratuit pentru toți pasagerii
=> 55x40x20 cm pentru bagajul de mână suplimentar, permis numai pasagerilor Priority

Ryanair a anuntat de curand urmatoarea schimbare: pentru pasagerii care nu au achiziționat seviciul "Priority", este permis un singur bagaj de mână mic cu dimensiunile maxima 40x20x25 cm. Pasagerii care au achiziționat serviciul "Priority" vor putea lua la bord atât bagajul mic (40x20x25cm) cât și un bagaj de mână mare, de maxim 55x40x20 cm și 10kg.

Bagajele de mana pt. Ryanair bagaje comercializate de Travelkit sunt proiectate special pentru a se incadra in dimensiunile maxime admise pentru zborurile Ryanair  si ale altor linii aeriene care opereaza zboruri in / din Romania. De acum, puteti evita cozile pentru a va plasa bagajul la cala. Spre deosebire de alte produse similare, cu Travelkit veti beneficia de un bagaj de mana de calitate superioara, proiectat special pentru a fi mic si compact dar in acelasi timp usor si incapator. Bagajele de mana Travelkit pentru Ryan Air sunt ideale pentru cei care calatoresc frecvent pentru afaceri sau pentru perioade scurte in destinatiile acoperite de linia aeriana RyanAir.

Tot ce trebuie să știi despre bagaj de mână Ryanair

Aici găsești tot ce trebuie să știi despre bagaje atunci când zbori cu compania aeriana Ryan Air. Ryan Air este ultima venită pe piața zborurilor low cost din România, dar este leaderul pieței din Europa și are ambiții mari și la noi. În prezent, RyanAir deservește 4 aeroporturi (martie 2017 – București, Craiova, Oradea și Timișoara) dar se va extinde rapid probabil și în restul țării pentru a deveni una dintre cele mai importante companii aeriene low cost de la noi.

Bagaje Ryanair pe scurt:

 Bagaje RyanAir

Dimensiuni maxime

Greutate maximă

Câte bagaje sunt permise

Cost / bagaj / zbor

Bagaj de mână mic

40x25x20 cm

n/a

1

Gratuit

Bagaj de mână Priority

55x40x20 cm

10 kg

1

numai cu Priority

Bagaj de cală 10 kg

neprecizat

10 kg

neprecizat

de la 8 Euro / zbor

Bagaj de cală 15 kg

neprecizat

15 kg

neprecizat

10-50 Euro / zbor

Bagaj de cală 20 kg

neprecizat

20 kg

neprecizat

15-60 Euro /zbor

Separat, puteți transporta contra cost biciclete (60-70 Euro), echipament sportiv de mari dimensiuni (50-60 Euro), alte echipamente sportive (30-35 Euro), echipament de ski (40-45 Euro), crose de golf (30-35 Euro) și instrumente muzicale (50-60 Euro).

– – – – –

Găsiți mai jos, prezentate în detaliu, toate informațiile referitoare la bagaje atunci când călătoriți cu RyanAir.

bagaj de mana ryanair

Bagajul de mana Ryanair

Ryanair vă oferă posibilitatea de a lua cu dvs. în cabina:

=> un singur bagaj de mână gratuit, cu condiția să se încadreze în dimensiunile 40x20x25 cm
=> numai pasagerii care cumpără serviciul Priority pot aduce în plus încă un bagaj de mână de maxim 55x40x20 cm și 10 kg

Atenție maximă la dimensiunile bagajelor de mână gratuite : compania RyanAir va taxa prompt cu 50 Euro fiecare bagaj care depășește aceste dimensiuni.

Puteți consulta aici pagina Travelkit dedicata bagajelor de mana RyanAir.

Bagajul de cala Ryanair

Bagajul de cala – cel pe care îl predați companiei aeriene pentru a fi plasat în cala avionului – este transportat contra cost. Prețurile variază în funcție de perioada de călătorie, fiind cuprinse între 8 și 60 Euro per bagaj și per segment de zbor. Asta înseamnă că pentru un zbor dus-întors veți plăti taxa de 2 ori iar dacă aveți un zbor cu conexiune, veți plăti pentru fiecare segment de zbor separat.

Vă recomandăm să achiziționați serviciul de transport al bagajelor de cală online, de preferat împreună cu biletele de avion, întrucât așa sunt mai ieftine. Dacă veți cumpăra bagajele de cală la ghișeul din aeroport sau telefonic, tarifele vor fi semnificativ mai mari, cu cca. 5-10 Euro / fiecare bagaj.

Dimensiunile bagajelor de cală RyanAir nu sunt limitate, ceea ce vă permite să călătoriți chiar și cu un troler XXL. Greutatea maxima acceptată a unui bagaj este de 20kg. RyanAir nu precizează câte bagaje are dreptul să ia cu el fiecare călător, deci teoretic numărul este nelimitat. Atenție, este important de rețiunut că greutatea unui bagaj se aplică strict pe fiecare piesă separată și nu poate fi cumulată pe mai multe piese sau pe mai mulți pasageri.

Puteți consulta aici pagina Travelkit dedicată bagajelor de cală Ryanair.

Ce puteți aduce la bordul avioanelor Ryanair, în bagajul de mână?

Trusa Cosmetice Avion - Travelkit

 

Ryanair recomandă să păstrați în bagajul de mână toate echipamentele electronice fragile precum: laptop, tabletă și altele, pentru a le avea aproape și a le proteja de posibile deteriorări.

Lichidele trebuie transportate în recipiente de maxim 100ml, plasate într-o singură pungă transparentă resigilabilă de 1 Litru. Noțiunea de lichide include: apă, băuturi, supe, siropuri, crème, uleiuri, loțiuni, parfumuri, spray-uri, spume, geluri, paste (inclusiv pasta de dinți), mascara și orice alte obiecte cu consistență similară.

Lichidele, spray-urile, gelurile etc. achiziționate din magazinele duty-free din aeroport sau din avion trebuie ambalate într-o pungă securizată și sigilată iar produsele împreună cu chitanța trebuie să rămână în interiorul pungii pe durata călătoriei.

Medicamentele și mâncarea pentru bebeluși sunt premise în bagajul de mână dar e posibil ca pentru anumite medicamente să trebuiască să prezentați rețeta de la medic.

Este strict interzis să transportați în bagajul de mana Ryanair :

  • Arme cu aer comprimat sau CO2, arme de foc şi alte echipamente capabile sau aparent capabile sa lanseze proiectile sis a cauzeze rănirea persoanelor, incluzând aici: arme de foc de orice fel, arme de jucărie inclusiv replici care ar putea trece drept reale, orice componente de arme cu excepția lunetelor, arme cu CO2 sau cu aer comprimat, pistoale de semnalizare sau de start, pentru competiții sportive, arcuri, arbalete sau săgeți, harpoane sau arme subacvatice, praștii sau catapulte de orice fel.
  • Echipamente menite să paralizeze sau să imobilizeze, incluzând: electroșocuri, spray-uri cu gaz paralizant, iritant sau cu piper sau spray-uri impotriva animalelor.
  • Orice obiecte cu vârf ascuțit sau cu muchii ascuțite, capabile să fie folosite pentru rănirea unei persoane, incluzând” cuțite, bricege, pumnale, topoare, toporiști, spărgătoare de gheață, lame de ras, cuttere, foarfeci, echipamente de arte marțiale cu vârf ascuțit sau cu muchie ascuțită, săbii sau spade de orice fel.
  • Echipamente și unelte de lucru incluzând: răngi, mașini de găurit și spirale, inclusive mașini de găurit cu baterie, unelte care pot fi folosite care arme inclusiv șurubelnițe sau dalte, ferastraie și mașini de tăiat inclusive cele portabile, torțe și lămpi cu gaz, pistoare și dispozitive de împușcat cuie și agrafe/
  • Instrumente și obiecte contondente precum bâte de baseball, bastoane și bețe de autoapărare, echipamente de arte marțiale
  • Substanțe și echipamente explozive și incendiare precum: muniție, capse explosive, detonatoare și fitile, mine, grenade și alte echipamente militare explosive, artificii și alte echipamente pirotehnice, fumigene, dinamită, praf de pușcă și explozivi plastici.

Având în vedere schimbările frecvente care afectează ofertele și regulamentele liniilor aeriene, pentru siguranță vă recomandăm să verificați și site-ul oficial al companiei Ryanair.

Back to top