Troler Avion 55x40x20 cm (Priority) Aero Hard cu 2 roți

începand de la 599,00 RON
SKU
TRAEHD55

Descriere și caracteristici Troler Avion 55x40x20 cm (Priority) Aero Hard cu 2 roți

  • EXACT LA LIMITA SUPERIOARA A DIMENSIUNILOR APROBATE pt. Blue Air (Priority), Ryanair (Priority), Tarom, Air Serbia, Aeroflot, Pegasus și se încadrează în dimensiunea maxim admisă la Wizz Air (Priority), British Airways, Austrian, Lufthansa, Aegean, LOT, FlyDubai, Turkish Airlines
  • troler elegant din gama Premium
  • dimensiuni: 55 cm (înălțime) x 40 cm (lățime) x 20 cm (adâncime)
  • foarte încăpător, cu un volum de 40 L / greutate: 3kg
  • confecționat din material dur, solid și rezistent (ABS)
  • 2 roți ultra-rezistente de tipul celor folosite și la patine cu rotile (role)

Trolerul Aero Hard 55x40x20 cm face parte din gama noastră premium și are exact dimensuinea maximă admisă pentru bagajul de mână gratuit la Blue Air, Ryanair, Tarom, Air Serbia, Aeroflot, Pegasus și se încadrează în dimensiunile admise la Wizz Air, British Airways, Austrian, Lufthansa, Aegean, LOT, FlyDubai, Turkish Airlines.

Cele două roți ultra-rezistente împreună cu mânerul telescopic retractabil permit o deplasare ușoară, fără a avea nevoie de forță pentru a controla trolerul. Forma sa rectangulară și suprafața orizonatală permite așezarea altor obiecte deasupra.

Carcasa este realizată din material rezistent dar ușor de tip ABS, conferind protecție bagajelor dvs. pe durata călătoriei. Compartimentul principal se închide ușor, cu ajutorul fermoarelor de calitate superioară.

Interiorul este prevăzut cu bretele pentru fixarea hainelor precum, un compartiment izolabil cu fermoar precum și cu buzunare cu elastic, ideale pentru lenjeria de corp sau încălțăminte.

CADOU GRATUIT: Un lacăt cifru - 3 digiți - pentru securitate sporită.