Trolere Copii

5 Articole

pe pagina
Setati descendent

5 Articole

pe pagina
Setati descendent

Trolere Copii pentru vacanță și școală

Vă prezentăm gama de trolere pentru copii oferită de Travelkit - magazinul online specializat în bagaje de avion și accesorii de călătorie.

Nu orice troler este potrivit pentru copii

Numeroși vânzători oferă trolere și ghiozdane pentru copii dar, în afara amestecării celor două tipuri de produse și a unui design atrăgător, fie animale (ex: buburuza) sau cu personaje din desene animate (ex: personaje Disney precum Mickey Mouse sau Minnie Mouse), acestea nu sunt întotdeauna potrivite pentru a fi folosite de copii. Bineînțeles există și branduri speciale de trolere pentru copii precum Trunki sau Nikiduta.

Troler, rucsac sau geantă de voiaj ?

Rucsacul este mai util întrucât lasaă libere ambele mâini ale copilului și poate fi folosit și ca ghizdan pentru la școală. Trebuie însă să avem grijă să nu încărcăm bagajul cu o greutate prea mare pentru copil. Atunci când bagajul este încărcat, cel mai util este un troler care poate fi tractat pe roți. Dar cea mai bună variantă de departe este un troler / rucsac care poate fi folosit fie ca troler fie ca rucsac în funcție de nevoile de moment. Nu recomandăm foloisrea genților de voiaj pentru copii.

Ce reguli ar trebui să respecte un troler pentru copii?

Un troler special conceput pentru copii ar trebui să respecte câteva reguli importante: să fie adaptat mărimii stăpânului său (adică să fie suficient de mic) și să fie suficient de manevrabil astfel încât să poată fi folosit cu ușurință de un copil.

Trolere de Calitate Europeană

Travelkit oferă produse de o calitate superioară, la nivel European dar în celași timp la un preț accesibil. Sortimentul actual de produse include trolere sau valize care se comercializează în prezent în țări din Europa Occidentală (Franța, Germania, Spania, Italia, Marea Britanie etc. și care pot fi achiziționate fie individual fie la set.