Troler Avion 55x40x20 cm (Priority) Aero Soft

599,00 RON
SKU
TRAESF55

Descriere si caracteristici Troler Avion 55x40x20 cm (Priority) Aero Soft

NOU: acum în varianta extensibilă +3cm

NOTĂ: dimensiunea extinsă este 55x40x23 cm și depășește cu 3 cm dimensiunile bagajului de cabină la majoritatea companiilor aeriene; dacă doriți să folosiți acest troler ca bagaj de cabină la avion, vă recomandăm să nu îl extindeți.

  • EXACT LA LIMITA SUPERIOARA A DIMENSIUNILOR APROBATE pt. Blue Air (Priority), Ryanair (Priority), Tarom, Air Serbia, Aeroflot, Pegasus și se încadrează în dimensiunea maxim admisă la Wizz Air, British Airways, Austrian, Lufthansa, Aegean, LOT, FlyDubai, Turkish Airlines
  • troler elegant din gama Premium
  • dimensiuni: 55 cm (înălțime) x 40 cm (lățime) x 20 cm (adâncime)
  • foarte încăpător, cu un volum de 42 L / greutate: 2,1kg
  • confecționat din material de calitate superioară, rezistent la sfâșiere
  • 2 roți ultra-rezistente de tipul celor folosite și la patine cu rotile (role)
  • 2 buzunare mari cu fermoar situate în partea frontală, conferă acces rapid la obiectele de care aveți nevoie
  • durabil și de calitate

Trolerul Aero Soft 55x40x20 cm face parte din gama noastră premium și are exact dimensuinea maximă admisă pentru bagajul de mână gratuit la Blue Air, Ryanair (Priority), Tarom, Air Serbia, Aeroflot, Pegasus și se încadrează în dimensiunile admise la Wizz Air (Priority), British Airways, Austrian, Lufthansa, Aegean, LOT, FlyDubai, Turkish Airlines.

Cele două roți ultra-rezistente împreună cu mânerul telescopic retractabil permit o deplasare ușoară, fără a avea nevoie de forță pentru a controla trolerul. Forma sa rectangulară și suprafața orizonatală permite așezarea altor obiecte deasupra.

Carcasa este realizată din material de calitate superioară tip poliester, rezistent inclusiv la sfâșiere, conferind protecție bagajelor dvs. pe durata călătoriei. Compartimentul principal se închide ușor, cu ajutorul fermoarelor de calitate superioară.

Interiorul este prevăzut cu bretele pentru fixarea hainelor precum, un compartiment izolabil cu fermoar precum și cu buzunare cu elastic, ideale pentru lenjeria de corp sau încălțăminte.

CADOU GRATUIT: Un lacăt cu cifru - 3 digiți - pentru securitate sporită.