Bagaje de mana Austrian

Bagaje de mana Austrian

15 Articole

pe pagina
Setati descendent
 1. Troler Vogue 50cm
  499,00 RON
  Rating:
  96%

15 Articole

pe pagina
Setati descendent

Bagaj de mana Austrian - se incadreaza in 55x40x23 cm - dimensiunea maxima acceptata la zborurile liniei aeriene Austrian. Greutatea maxima admisa este 8kg.

Bagajele de mana pt. Austrian, comercializate de Travelkit sunt proiectate special pentru a se incadra in dimensiunile maxime admise pentru zborurile Austrian (55x40x23cm) si ale altor linii aeriene care opereaza zboruri in / din Romania. De acum, puteti evita cozile pentru a va plasa bagajul la cala. Spre deosebire de alte produse similare, cu Travelkit veti beneficia de un bagaj de mana de calitate superioara, proiectat special pentru a fi mic si compact dar in acelasi timp usor si incapator. Bagajele de mana Travelkit pentru Austrian sunt ideale pentru cei care calatoresc frecvent pentru afaceri sau pentru perioade scurte in destinatiile acoperite de linia aeriana Austrian.

Tot ce trebuie să știi despre bagaje la Austrian

Bagaje Austrian pe scurt

Bagaje Austrian

Dimensiuni maxime

Greutate maximă

Câte bagaje sunt permise

Cost / bagaj / zbor

Bagaj de mână

55x40x23 cm

8 kg

1

Gratuit

Poșetă / geantă laptop

40x30x10 cm

nespecificat

1

Gratuit

Bagaj de cală

Înălțime+lungime+lățime < 158cm

32kg

1

1 Gratuit + altele contra cost

Bagajul de mână gratuit la Austrian trebuie să se încadreze în dimensiunile 55x40x23 cm și 8 kg. La cală, primul bagaj este gratuit iar bagajele suplimentare se plătesc. Prețul depinde de numeroși factori precum:

 • momentul zborului (sezon aglomerat sau nu),
 • de destinație,
 • de greutatea bagajelor (la cală, bagajul <23 kg este mai ieftin decât cel de peste 23kg)
 • de momentul / locul în care se cumpără serviciul de transport bagaje (online este cea mai ieftină variantă)

Recomandăm să achiziționați acest serviciu online, preferabil odată cu biletul de avion. În caz contrar, dacă veți cumpăra acest serviciu prin call center sau direct la aeroport, prețurile cresc semnificativ, spre dublu.

Găsiți mai jos, prezentate în detaliu, toate informațiile referitoare la bagaje atunci când călătoriți cu Austrian.

Bagaj de mana Austrian

Bagajul de mână este cel pe care îl luați cu dvs. în avion și este gratuit cu condiția să se încadreze în dimensinile 55x40x23 cm și să cântarească mai puțin de 8 kg.

Aceste dimensiuni sunt cele maxime acceptate pentru bagajul de mână gratuit și trebuie să includă tot bagajul, inclusiv roțile și mânerul. Controlul bagajelor se efectuează cu ajutorul unui cadru metalic pentru verificarea bagajelor (amplasat atât la ghișeul de check-in cât și la poarta de îmbarcare Austrian) iar dacă bagajul dvs. nu intră în acest cadru, sau dacă rămân părți ale bagajului în afară, veți fi obligat să plătiți o suprataxă și eventual să predați bagajul pentru a fi transportat la cală.

 

Bagajul de cala Austrian

Bagajul de cală este cel pe care îl predați companiei aeriene pentru a fi plasat în cala avionului iar la Austian primul este gratuit iar bagajele suplimentare sunt contra cost.

Prețurile variază în funcție de perioada de călătorie și lungimea zborului, fiind cuprins între 16 și 65 Euro per bagaj și segment de zbor. Prețurile diferă însă în funcție de greutatea bagajelor, cele care cântăresc <23 kg fiind mai ieftine decât cele care depășesc această greutate.

Dimensiunile bagajelor de cală Austrian trebuie să se încadreze în 158 cm (Înălțime+lungime+lățime) iar greutatea maxima acceptată a unui bagaj este de 32kg.

 

Ce puteți aduce în bagajul de mână, la bordul aeronavelor Austrian

Recomandăm să păstrați în bagajul de mână toate echipamentele electronice fragile precum: laptop, tabletă și altele, pentru a le avea aproape și a le proteja de posibile deteriorări.

Lichidele trebuie transportate în recipiente de maxim 100ml, plasate într-o singură pungă transparentă resigilabilă de 1 Litru. Noțiunea de lichide include: apă, băuturi, supe, siropuri, creme, uleiuri, loțiuni, parfumuri, spray-uri, spume, geluri, paste (inclusiv pasta de dinți), mascara și orice alte obiecte cu consistență similară.

Lichidele, spray-urile, gelurile etc. achiziționate din magazinele duty-free din aeroport sau din avion trebuie ambulate într-o pungă securizată și sigilată iar produsele împreună cu chitanța trebuie să rămână în interiorul pungii pe durata călătoriei.

Trusa Cosmetice / Lichide Avion

Medicamentele și mâncarea pentru bebeluși sunt premise în bagajul de mână dar e posibil ca pentru anumite medicamente să trebuiască să prezentați rețeta de la medic.

 

Este absolut interzis să transportați în bagajul de mână Austrian

 • Arme cu aer comprimat sau CO2, arme de foc şi alte echipamente capabile sau aparent capabile sa lanseze proiectile sis a cauzeze rănirea persoanelor, incluzând aici: arme de foc de orice fel, arme de jucărie inclusiv replici care ar putea trece drept reale, orice componente de arme cu excepția lunetelor, arme cu CO2 sau cu aer comprimat, pistoale de semnalizare sau de start, pentru competiții sportive, arcuri, arbalete sau săgeți, harpoane sau arme subacvatice, praștii sau catapulte de orice fel.
 • Echipamente menite să paralizeze sau să imobilizeze, incluzând: electroșocuri, spray-uri cu gaz paralizant, iritant sau cu piper sau spray-uri impotriva animalelor. 
 • Orice obiecte cu vârf ascuțit sau cu muchii ascuțite, capabile să fie folosite pentru rănirea unei persoane, incluzând” cuțite, bricege, pumnale, topoare, toporiști, spărgătoare de gheață, lame de ras, cuttere, foarfeci, echipamente de arte marțiale cu vârf ascuțit sau cu muchie ascuțită, săbii sau spade de orice fel.
 • Echipamente și unelte de lucru incluzând: răngi, mașini de găurit și spirale, inclusive mașini de găurit cu baterie, unelte care pot fi folosite care arme inclusiv șurubelnițe sau dalte, ferastraie și mașini de tăiat inclusive cele portabile, torțe și lămpi cu gaz, pistoare și dispozitive de împușcat cuie și agrafe/
 • Instrumente și obiecte contondente precum bâte de baseball, bastoane și bețe de autoapărare, echipamente de arte marțiale

Substanțe și echipamente explozive și incendiare precum: muniție, capse explosive, detonatoare și fitile, mine, grenade și alte echipamente militare explosive, artificii și alte echipamente pirotehnice, fumigene, dinamită, praf de pușcă și explozivi plastici.

Având în verdere frecvența foarte mare a schimbărilor care intervin în regulile și prețurile liniilor aeriene, vă recomandăm să verificați și site-ul oficial Austrian referitor la bagaje.