Contactati-ne Direct la tel. 0723 826 666

Rucsac Max 55x40x20 cm

Disponibilitate: In stoc

179,00 RON

 Promo: -10% Reducere la cel de-al doilea rucsac cumpărat

Reducerea se aplică automat atunci când cumpărați doi rucsaci identici, de aceeași culoare, în aceeași comandă. Primul rucsac costă 179 lei, iar cel de-al doilea numai 161 lei, deci cele două trolere vor costa împreună 340 lei.

Descriere și caracteristici Rucsac Max 55x40x20 cm - luați maxim de bagaje cu dvs.

  • Luați maxim de bagaje cu dvs.! Măsoară 55x40x20cm (măsurat cu toate părțile componente)
  • 55x40x20cm = dimensiunea maximă acceptată pt. bagajul de mână gratuit la Blue Air, Ryanair Priority, Tarom, Air Serbia, Aeroflot, Pegasus și se încadrează în dimensiunea maxim admisă la Wizz Air Priority, British Airways, Austrian, Lufthansa, Aegean, LOT, FlyDubai, Turkish Airlines
  • Foarte ușor (Greutate: 900g) dar în același timp foarte spațios (Volum: 44L)
  • Confecționat din material confortabil și ușor
  • Bretele ajustabile și confortabile pentru umeri
  • Multiple buzunare exterioare și interioare: excelente pentru organizarea obiectelor de valoare precum bani, documente de călătorie, pașaport, bilete de avion

Rucsacul Max este ultra-ușor, cântărind numai 900g! Măsurând 55cm (înălțime) x 40cm (lățime) x 20cm (adâncime), acest rucsac are dimensiunile maxim admise la bagajul de mână gratuit la Blue Air, Ryanair (Priority), Tarom, Air Serbia, Aeroflot, Pegasus și se încadrează în dimensiunea maxim admisă la Wizz Air (Priority), British Airways, Austrian, Lufthansa, Aegean, LOT, FlyDubai, Turkish Airlines, încapând perfect și în portbagajul unui autoturism. Cu un volum generos de 44 L, rucsacul Max este suficient de încăpător pentru deplasări de mai multe zile și weekenduri prelungite, având compartimente suficiente pentru documente și accesorii de călătorie.

Foarte ușor și în același timp foarte încăpător, acest rucsac este ideal ca bagaj de cabină atunci când aveți nevoie de un volum mare de bagaje.

 

 

Informatii produs Tags (0) Reviews (22)
Zbori cu low-cost? Comandă și bagajele de mână admise gratuit la zborurile low cost: selecteaza toate

Back to top