Troler Avion 55x40x20 cm (Priority) Aero Hard cu 4 roți

599,00 RON
SKU
TRAEHD4W-Charcoal

Descriere si caracteristici Troler Avion 55x40x20 cm (Priority) Aero Hard cu 4 roți

  • IA CU TINE MAXIM DE BAGAJE: suntem și noi călători experimentați și înțelegem cât de frustrant este să nu poți lua în bagaje tot ce vrei. Din acest motiv am proiectat acest troler la DIMENSIUNILE MAXIME ACCEPTATE pentru bagajul de mână la majoritatea companiilor aeriene. Dimensiuni: 55x40x20cm (toate părțile incluse), 49x40x20cm (numai corpul fără accesorii). Greutate: 2.8kg. Capacitate: 40L

  • CĂLĂTOREȘTE FĂRĂ STRES: Voiajul până la desinație și înapoi poate fi destul de stresant în sine - bagajul tău nu ar trebui să adauge stres suplimentar. Acest troler stilat este echipat cu 4 roți ce oferă 360 grade de manevrabilitate, permițând trolerului să ruleze alături de tine fără efort. Este echipat cu un mâner ajustabil pe înălțime, astfel încât să nu îți forțezi spatele și permițând chiar atașarea unor genți sau accesorii deasupra trolerului.

  • BAGAJELE TALE AU NEVOIE DE PROTECȚIE: Îndiferent dacă pleci într-un business trip sau în vacanță, știm că bagajele tale sunt foarte importante pentru tine. Corpul acestui troler este construit din ABS solid și durabil, pentru a face față solicitărilor din timpul călătoriei tale. Include de asemenea un lacat cu cifru pentru a securiza conținutul legând fermoarele.

  • SPAȚIUL DE DEPOZITARE IDEAL: Să transporți cât de multe bagaje necesare cât mai simplu posibil ar trebui să fie obiectivul principal pentru orice zbor. Interiorul acestui troler include curele de fixare pentru a fixa hainele, două buzunare cu elastic ideale pentru transportul pantofilor precum și un buzunar cu plasă pentru documente. Separatorul cu fermoar este foarte importan pentru că fără el, toate hainele din compartimentul superior ar cădea pe jos atunci când deschizi trolerul.