Bagaj de mana Blue Air

 

Bagaj de mana mic Blue Air - 40x30x20 cm

 

Bagaj de mana mare Blue Air (Priority / BlueBiz) - 55x40x23 cm

 

 1. Troler JetSetter 55 cm
  Troler JetSetter 55 cm
  Rating:
  97%
  începand de la 279,00 RON
 2. Troler Vogue 50 cm profil
  Troler Vogue 50cm
  Rating:
  96%
  499,00 RON
 3. Troler Aero Hard 55x40x20 cm
  Troler Aero Hard 55x40x20cm cu 2 roți
  Rating:
  98%
  începand de la 599,00 RON

19 articole

Bagaj de cala Blue Air

 

Bagaj de mana Blue Air

Bagaj de mana Blue Air mic 40x30x20 cm - dimensiunea maxima acceptata pentru bagajul de mana mic, gratuit, la zborurile liniei aeriene Blue Air. Greutatea maxima admisa este 10kg. Pasagerii BlueBiz sau Priority Boarding, pot aduce la bord un bagaj suplimentar de maxim 55x40x20 cm si 10 kg.

Alege un bagaj Blue Air de mana, comercializat de Travelkit.

Proiectate special pentru a se incadra in dimensiunile maxime admise pentru zborurile Blue Air (40x30x20 cm sau 55x40x20 cm) si ale altor linii aeriene care opereaza zboruri in / din Romania. De acum, puteti evita cozile pentru a va plasa bagajul la cala. Spre deosebire de alte produse similare, cu Travelkit veti beneficia de un bagaj de mana de calitate superioara, proiectat special pentru a fi mic si compact dar in acelasi timp usor si incapator. Bagajele de mana Travelkit pentru Blue Air sunt ideale pentru cei care calatoresc frecvent pentru afaceri sau pentru perioade scurte in destinatiile acoperite de linia aeriana Blue Air.

Tot ce trebuie să știi despre bagaj de mana Blue Air

Aici găsești tot ce trebuie să știi despre bagaj de mana atunci când zbori cu compania aeriana Blue Air. Blue Air este una dintre liniile aeriene importante din România, deservind în fiecare an un număr mare de pasageri din București și nu mai puțin de 8 alte aeroporturi din țară.

Bagaj Blue Air pe scurt:

 Bagaje Blue Air

Dimensiuni maxime

Greutate maximă

Câte bagaje sunt permise

Cost / bagaj / zbor

Bagaj de mână

40x30x20 cm

10 kg

1

Gratuit

Bagaj de mana Priority

55x40x20 cm

10 kg

1

Priority sau BlueBiz

Bagaj de cală

100x80x30 cm

32 kg

4

18-25 Euro

 

 • Bebelușii cu varsta pana in 2 ani beneficiază de un bagaj de cală gratuit în locul celui de mână.
 • Lichidele pot fi aduse la bord in recipiente de max 100ml plasate într-o pungă transparentă resigilabilă de max 1L (trusă specială aici).

Găsiți mai jos, prezentate în detaliu, toate informațiile referitoare la bagaje atunci când călătoriți cu Blue Air.

Bagaj de mana Blue Air

Bagajul de mână – cel pe care îl luați cu dvs. în avion – este Gratuit pentru toți pasagerii Blue Air, cu excepția bebelușilor în vârstă de până la 2 ani, care beneficiază în schimb (gratis) de un bagaj de cală.

Dimensiunea la Blue Air bagaj de mana este maxim 40x30x20 cm iar greutatea nu poate depăși 10kg. Este permis un singur bagaj de mână per pasager.

Pasagerii BlueBiz sau Priority Boarding, pot aduce la bord un bagaj suplimentar de maxim 55x40x20 cm si 10 kg.

Bagaj de cala Blue Air

Bagajul de cala – cel pe care îl predați companiei aeriene pentru a fi plasat în cala avionului – este transportat contra cost. Prețurile variază în funcție de perioada de călătorie, fiind cuprins între 18 și 25 Euro per bagaj și per segment de zbor. Asta înseamnă că pentru un zbor dus- întors veți plăti taxa de 2 ori iar dacă aveți un zbor cu conexiune, veți plăti pentru fiecare segment de zbor separat.

La Blue Air bagaje de cală sunt destul de generoase, fiind limitate la 100x80x30 cm, ceea ce vă permite să călătoriți chiar și cu un troler XXL. Greutatea maxima acceptată a unui bagaj este de 32kg. Fiecare călător are dreptul să ia cu el 4 piese de bagaj la cală. Atenție, este important de rețiunut că greutatea unui bagaj se aplică strict pe fiecare piesă separată și nu poate fi cumulată pe mai multe piese sau pe mai mulți pasageri.

Ce puteți aduce la bordul avioanelor Blue Air, în bagajul de mână?

Trusa Cosmetice Avion - Travelkit

 

Blue Air recomandă să păstrați în bagajul de mână toate echipamentele electronice fragile precum: laptop, tabletă și altele, pentru a le avea aproape și a le proteja de posibile deteriorări.

Lichidele trebuie transportate în recipiente de maxim 100ml, plasate într-o singură pungă transparentă resigilabilă de 1 Litru. Noțiunea de lichide include: apă, băuturi, supe, siropuri, crème, uleiuri, loțiuni, parfumuri, spray-uri, spume, geluri, paste (inclusiv pasta de dinți), mascara și orice alte obiecte cu consistență similară.

Lichidele, spray-urile, gelurile etc. achiziționate din magazinele duty-free din aeroport sau din avion trebuie ambalate într-o pungă securizată și sigilată iar produsele împreună cu chitanța trebuie să rămână în interiorul pungii pe durata călătoriei.

Medicamentele și mâncarea pentru bebeluși sunt premise în bagajul de mână dar e posibil ca pentru anumite medicamente să trebuiască să prezentați rețeta de la medic.

Este strict interzis să transportați în bagajul de mană Blue Air :

 • Arme cu aer comprimat sau CO2, arme de foc şi alte echipamente capabile sau aparent capabile sa lanseze proiectile sis a cauzeze rănirea persoanelor, incluzând aici: arme de foc de orice fel, arme de jucărie inclusiv replici care ar putea trece drept reale, orice componente de arme cu excepția lunetelor, arme cu CO2 sau cu aer comprimat, pistoale de semnalizare sau de start, pentru competiții sportive, arcuri, arbalete sau săgeți, harpoane sau arme subacvatice, praștii sau catapulte de orice fel.
 • Echipamente menite să paralizeze sau să imobilizeze, incluzând: electroșocuri, spray-uri cu gaz paralizant, iritant sau cu piper sau spray-uri impotriva animalelor.
 • Orice obiecte cu vârf ascuțit sau cu muchii ascuțite, capabile să fie folosite pentru rănirea unei persoane, incluzând” cuțite, bricege, pumnale, topoare, toporiști, spărgătoare de gheață, lame de ras, cuttere, foarfeci, echipamente de arte marțiale cu vârf ascuțit sau cu muchie ascuțită, săbii sau spade de orice fel.
 • Echipamente și unelte de lucru incluzând: răngi, mașini de găurit și spirale, inclusive mașini de găurit cu baterie, unelte care pot fi folosite care arme inclusiv șurubelnițe sau dalte, ferastraie și mașini de tăiat inclusive cele portabile, torțe și lămpi cu gaz, pistoare și dispozitive de împușcat cuie și agrafe/
 • Instrumente și obiecte contondente precum bâte de baseball, bastoane și bețe de autoapărare, echipamente de arte marțiale
 • Substanțe și echipamente explozive și incendiare precum: muniție, capse explosive, detonatoare și fitile, mine, grenade și alte echipamente militare explosive, artificii și alte echipamente pirotehnice, fumigene, dinamită, praf de pușcă și explozivi plastici.

Având în vedere schimbările frecvente care afectează ofertele și regulamentele liniilor aeriene, pentru siguranță vă recomandăm să verificați și site-ul oficial al companiei Blue Air.