Contactati-ne Direct la tel. 0723 826 666

Geantă Voiaj 40x30x20 cm

Disponibilitate: In stoc

139,00 RON

* campuri obligatorii

139,00 RON

Promo: -50% Reducere la cea de-a doua geantă cumpărată

Reducerea se aplică automat atunci când cumpărați două genți identice, de aceeași culoare, în aceeași comandă. Prima geantă costă 139 lei, iar cel de-a doua numai 69 lei, deci cele două genți vor costa împreună 208 lei. În cazul în care doriți să comandați genți de culori diferite => comandați 2 genți de aceeași culoare pentru a beneficia de promoție, apoi anunțați-ne prin email sau telefon ce culori doriți să vă trimitem.

Geantă voiaj 40x30x20 cm pt. Wizz Air

Dimensiunile exacte: 40 cm lățime x 30 cm înălțime x 20 cm adâncime

Volum: 22 Litri

Greutate: 0,3 kg

Geantă de voiaj de mici dimensiuni, fabricată din polyester ultra rezistent, special pentru bagaje. Această geantă este fabricată pentru a rezista solicitărilor intense din timpul deplasărilor pe distanțe mari cu avionul. Toate accesoriile, mânerele și fermoarele sunt de calitate net superioară bagajelor ieftine disponibile în supermarketuri. Aceasta geanta de voiaj se încadrează în dimensiunile bagajelor de mana acceptate gratuit la zborurile companiilor aeriene precum Wizz Air (bagaj de mână gratuit, fără taxă) / Blue Air / RyanAir (Priority) / Tarom și altele. Este prevăzută cu un compartiment principal și două buzunare laterale, toate prevăzute cu fermoar, două mânere rezistente și o curea pentru umăr ajustabilă. În partea frontala se află 3 mici buzunare dintre care unul este prevăzut cu fermoar iar două se închid cu arici.

Dimensiunile genții voiaj pt. Wizz Air se încadrează în dimensiunile specificate de companiile aeriene precum Wizz Air / Blue Air / Tarom și altele pentru bagajele de mână acceptate gratis.

Volumul maxim de încărcare este de 22 Litri iar greutatea genții este de 0,3kg.

Informatii produs Tags (0) Reviews (31)
Zbori cu low-cost? Comandă și bagajele de mână admise gratuit la zborurile low cost: selecteaza toate

Back to top