Contactati-ne Direct la tel. 0723 826 666

Geantă Voiaj 40x30x20 cm

Disponibilitate: In stoc

139,00 RON

* campuri obligatorii

139,00 RON

Geantă voiaj 40x30x20 cm pt. Wizz Air

Family Promotion: 50% Reducere la cel de-al doilea produs cumpărat. Primul produs costă 139 lei iar cel de-al doilea numai 69 lei, deci prețul pentru două produse este 208 lei.

Atenție: reducerea se aplică automat numai pentru produse identice (de aceeași culoare). Dacă doriți culori diferite, comandați produse identice pentru a obține reducerea, apoi scrieți-ne un email la comenzi[at]travelkit.ro în care să precizați culorile dorite, imediat după ce ați plasat comanda.

Dimensiunile exacte: 40 cm lățime x 30 cm înălțime x 20 cm adâncime

Volum: 22 Litri

Greutate: 0,3 kg

Geantă de voiaj de mici dimensiuni, fabricată din polyester ultra rezistent, special pentru bagaje. Această geantă este fabricată pentru a rezista solicitărilor intense din timpul deplasărilor pe distanțe mari cu avionul. Toate accesoriile, mânerele și fermoarele sunt de calitate net superioară bagajelor ieftine disponibile în supermarketuri. Aceasta geanta de voiaj se încadrează în dimensiunile bagajelor de mana acceptate gratuit la zborurile companiilor aeriene precum Wizz Air (bagaj de mână gratuit, fără taxă) / Blue Air / RyanAir (Priority) / Tarom și altele. Este prevăzută cu un compartiment principal și două buzunare laterale, toate prevăzute cu fermoar, două mânere rezistente și o curea pentru umăr ajustabilă. În partea frontala se află 3 mici buzunare dintre care unul este prevăzut cu fermoar iar două se închid cu arici.

Dimensiunile genții voiaj pt. Wizz Air se încadrează în dimensiunile specificate de companiil aeriene precum Wizz Air / Blue Air / Tarom și altele pentru bagajele de mână acceptate gratis.

Volumul maxim de încărcare este de 22 Litri iar greutatea genții este de 0,3kg.

Informatii produs Tags (0) Reviews (29)
Zbori cu low-cost ? Nu uita să-ți iei și bagajul de mână gratuit: selecteaza toate

Back to top