Sigiliu Bagaje TRAVELSEAL

începand de la 89,00 RON
SKU
TRVSL

Set de 5 sigilii de bagaje TRAVELSEAL, concepute pentru a vă proteja bagajele în lipsa dvs.

Sigiliul montat corect poate fi deschis o singură dată și nu poate fi închis la loc. Astfel puteți fi sigur că nimeni nu v-a deschis bagajele în lipsa dvs. De asemenea, sigiliul nu poate fi înlocuit fără să aflați, întrucât este marcat cu serie unică pe care dvs. o știți.

  • Evitați să deveniți un cărăuș al traficanților de droguri sau de arme. Sunt cazuri binecunoscute în care traficanții de droguri sau de arme și-au plasat mărfurile în bagajele călătorilor inocenți, uneori cu ajutorul lucrătorilor din aeroporturi. Din păcate, o dată ce astfel de obiecte sunt găsite în bagajul dvs. va fi foarte greu să dovediți că nu sunt ale dvs. Călătorii nevinovați ajung în final să aibă probleme serioase cu justiția într-o țară străină. Trebuie menționat în mod special că anumite state din Asia, precum Thailanda și Malaezia sancționează traficul de droguri cu pedeapsa capitală.
  • Puteți observa imediat lipsa sau avarierea sigiliului, ceea ce vă avertizează să verificați imediat bagajul și vă poate crește șansele de succes în cazul în care depuneți o reclamație imediat la aeroport.
  • Bagajul dvs. va fi mai ușor de recunoscut, în cazul în care trebuie să-l recuperați dintr-o mulțiume de bagaje de cală foarte asemănătoare.

Pretul este pentru un set de 5 sigilii.

Sigiliile sunt disponibile in 3 culori: alb, galben, roz. Va rugam sa alegeti culoarea mai jos.