Contactati-ne Direct la tel. 0723 826 666

Adaptor priză universal (150+ țări) "Ultra Traveller"

Disponibilitate: In stoc

89,00 RON

Adaptor priza compatibil în peste 150 de țări din lumea întreagă. Suportă până la 10 A 250V~

Adaptor de priză ce acoperă peste 150 de țări din Europa, Africa, Orientul Mijlociu, Caraibe, Asia, America de Nord, Centrala si de Sud.

Acest adaptor permite folosirea oricărui ștecher (din Europa / Australia / UK / SUA etc.) într-o priză electrică dintr-una dintre cele peste 150 de țări suportate din Europa, Africa, Orientul Mijlociu, Caraibe, Asia, America de Nord, Centrala si de Sud.

Funcționează la tensiune între 110V-240V,

6A 125/250V~

Compatibil cu prizele electrice din peste 150 de țări suportate din Europa, Africa, Orientul Mijlociu, Caraibe, Asia, America de Nord, Centrala si de Sud.

ATENȚIE: Acesta nu este un tranformator de tensiune, nu schimba tensiunea (voltajul) ! Verificați cu atenție voltajul aparatelor electrice / electronice pentru a vă asigura că se alimentează corect la tensiunea din țara în care urmează să călătoriți.

Aveți nevoie sau nu de un transformator, în plus față de adaptorul nostru ?

1 - Există o singură regulă: Verificați cu atenție alimentatorul aparatului, tensiunea de alimentare este inscripționată pe el.

2 - Cel mai adesea, nu este necesar să folosiți un transformator de tensiune pentru multe dintre produsele electronice moderne: marea majoritatea a încărcătoarelor de laptop / telefon / camere digitale se alimentează la orice tensiune intre 100-240V.

3 - Cel mai adesea, aparatele electrice (ex: uscător de păr, electrocasnice) necesită folosirea unui transformator în plus față de acest adaptor. Transformatorul trebuie să facă față consumului aparatului respectiv, altfel se va arde. Cereți detalii vânzătorului pentru a vă asigura că transformatorul pe care îl achiziționați se potrivește aparatului la care intenționați să îl folosiți.

Informatii produs Tags (0) Reviews (12)
Zbori cu low-cost? Comandă și bagajele de mână admise gratuit la zborurile low cost: selecteaza toate

Back to top