Rucsac Business 45cm pt. cabină

129,00 RON
SKU
TRBC41

Rucsac Business 45cm pentru cabină

Un produs de calitate deosebită, fabricat din poliester ultra-rezistent de culoare neagră și prevăzut cu fermoare și închizători premium. Partea dorsală este prevăzută cu panel de aerisire (care permite circulația aerului), la fel ca și curelele de umăr complet ajustabile.

Prezintă trei compartimente individuale care se pot închide cu fermoar, permițându-vă o mai bună organizare. Compartimentul din spate este prevăzut cu protecție la șoc și poate găzdui un laptop cu ecran de maximum 14". Compartimentul frontal are suport pentru instrumentele de scris (pixuri, stilouri) și mai multe buzunare organizatoare. în părțile laterale se regăsesc buzunare de plasă pentru băuturi. Mânerul din partea superioară este confecționat din material moale, comod pentru mână.

Principalele caracteristici:

  • trei compartimente individuale ce se închid cu fermoar
  • încape un laptop de 14"
  • compartiment frontal cu suport instrumente de scris și multiple buzunare
  • elimină transpirația, partea dorsală și curelele fiind prevăzute cu panel de aerisire
  • produs de calitate deosebită, fabricat din poliester ultra-rezistent

Poate fi folosit ca bagaj de mână pentru următoarele linii aeriene:
Aegean / Aeroflot / AirBerlin / Air Europa / Air France / Air Moldova / Air Serbia / Alitalia / Austrian / Blue Air / British Airways / FlyDubai / German Wings / KLM / LOT / Lufthansa / Pegasus / RyanAir / Turkish Airlines / Tarom (numai pe aeronavele Airbus / Boeing) / Wizz Air

Nu poate fi folosit ca bagaj de mână la Tarom pe aeronavele ATR.