Troler

11 Articole

pe pagina
Setati descendent

11 Articole

pe pagina
Setati descendent

Troler de calitate, la un preț avantajos (de la 159 Lei)

Vă prezentăm gama de trolere (de la 159 Lei) din material flexibil sau ABS oferită de Travelkit - magazinul online specializat în bagaje de avion și accesorii de călătorie.

Un troler cu preț accesibil nu este obligatoriu de calitate slabă

În România se obișnuiește să etichetăm ca "ieftin" un produs de calitate inferioară sau îndoielnică. Părerea noastră este că realitatea nu trebuie să fie așa, după cum nici un produs scump nu este neapărat de o calitate bună (vezi reclamațiile clienților Samsonite).

Bagaje de calitate la preț corect

Travelkit oferă clienților bagaje și accesorii de calatorie de o calitate superioară, la nivel European dar în celași timp la un preț accesibil. Sortimentul actual de produse include bagaje care se comercializează în prezent în țări din Europa Occidentală (Franța, Germania, Spania, Italia, Marea Britanie etc. și care pot fi achiziționate fie individual fie la set). Printre factorii care diferențiază produsele noastre de altele similare, de la mărci autohtone sau din rețelele de supermagazine precum Carrefour etc.:

  • calitatea și rezistența superioară a materialelor folosite
  • inovațiile precum pliabilitatea (un troller pliabil ocupă mult mai puțin spațiu atunci când este depozitat, față de un geamantan clasic)
  • prețul de vânzare corect
  • dar poate cel mai important factor este că...

Economisești Suplimentar prin Optimizarea Spațiului pt. Bagaje și a Costurilor de Transport Aerian

Bagajele comercializate de Travelkit sunt proiectate special pentru a fi compatibile la avion, maximizând spațiul de încărcare și reducând greutatea fiecărui bagaj; marea majoritata a bagajelor pe care le comercializăm au exact dimensiunea maximă acceptată de companiile aeriene.