Sistem Backup Pene Curent 4.8 KW

6.200,00 RON
SKU
SBE4.8KW

Sistem de backup electricitate de 4.8 KW pentru uz domestic

Proiectat pentru alimentarea echipamentelor importante din căminul dvs. în timpul penelor de curent de scurtă durată (de până la 24h).

Sistemul de backup electricitate de 4.8 KW include:

  • UPS silențios cu undă sinusoidală pură
  • 2 acumulatori de tracțiune cu Gel de 200Ah fiecare
  • cablu conexiune cupru

Cum instalez Sistemul de backup electricitate de 4.8 KW?

Sistemul se alimentează la o priză obișnuită din casă, iar din el se vor alimenta direct echipementele vitale, pe care le dorim funcționale non stop, chiar și în timpul unei pene de curent. Recomandăm să alimentați numai combina frigorifică și centrala termică din acest sistem.

Cum funcționează Sistemul de backup electricitate?

În momentul întreruperii alimentării de la rețea, sistemul va comuta instant alimentarea pe baterii, fără ca echipamentele pe care alimentează să înregistreze vreo întrerupere. Când revine alimentarea la rețea, sistemul va începe reîncărcarea bateriilor, pentru a fi gata pentru următoarea întrerupere în alimentare.

ATENȚIE: bateriile nu trebuie descărcate în nici un caz sub 50% din capacitate, deci aveți grijă să comandați un sistem cu capacitate DUBLĂ față de autonomia dorită. Dacă aveți nevoie de ajutor în alegerea sistemului potrivit, contactați-ne telefonic înainte de a comanda.