Inchiriere Concentrator Oxigen VisionAire 5 Litri

900,00 RON
SKU
VisionAire5

Cât costă inchirierea acestui concentrator de oxigen?

Prețul afișat reprezintă costul închirierii pentru perioada minimă de 10 zile. Chiria zilnică este 90 lei iar perioada minimă de închiriere este de 10 zile. O eventuală prelungire se poate discuta ulterior.

Concentrator Oxigen VisionAire 5 Litri

Concentratorul are un flux maxim nominal de 5 Litri. Valoarea optimă a fluxului de oxigen este 3,5-3,8 Litri (valoarea la care volumul absolut de oxigen este maxim). Ca la orice echipament din această categorie, concentrația de oxigen scade pe măsura creșterii fluxului de oxigen.

Valoare Garanție Concentrator Oxigen VisionAire 5 Litri

Închirierea concentratorului de oxigen VisionAire 5 Litri se poate face numai cu plata unei garanții în valoare de 4500 RON sau 900 Euro, reprezentând valoarea de înlocuirea aparatului. După restituirea echipamentului, acesta va fi verificat (inclusiv probe de funcționare), garanția urmând să se restituie în contul bancar al clientului în termen de 14 zile de la predarea echipamentului în aceeași stare în care a fost preluat. Contravaloarea reparațiilor sau a înlocuirii echipamentului ca urmare a defecțiunilor suferite pe durata închirierii vor fi reținute din garanție conform contractului de închiriere.

Instrucțiuni de utilizare Concentrator Oxigen VisionAire 5 Litri:

- umpleți recipientul de apă cu apă demineralizată (distilată) până la semn

- conectați masca sau narinele la aparat, apoi porniți aparatul

- verificați dacă oxigenul ajunge în mască / narine apoi instalați masca bolnavului

 

FOARTE IMPORTANT:

- oxigenul este inflamabil, nu folosiți surse de foc în apropiere aparatului !!!

- durata maximă de utilizare în continuu: 2 ore, urmate de pauză obligatorie de 30 minute

- periodic, aerisiți bine camera în care funcționează concentratorul

 

 

INTERZIS:

Sunt interzise lumânările sau orice alte surse de foc în camera în care funcționează concentratorul; oxigenul este INFLAMABIL!