Geanta cabina Tarom ATR

99,00 RON
SKU
ATR-BAG

Geanta de cabină pentru aeronavele Tarom ATR

Aeronavele Tarom ATR folosite în special pe cursele interne și uneori pe zborurile pe distanțe scurte (Chișinău / Sofia) au spațiu relativ mic pentru depozitarea bagajelor de cabină și de aceea la aceste curse bagajele de mână sunt limitate la 35x30x20 cm.

Se încadrează în 35x30x20cm

Chiar dacă personalul Tarom nu verifică întotdeauna dimensiunile bagajelor de mână la poarta de îmbarcare, cel mai adesea toate bagajele de mână care depășesc aceste dimensiuni vor fi colectate la scara avionului pentru a fi depozitate la cală. Cu această geantă puteți intra în cabina avionului, întrucât se încadrează în domensiunile specificate de Tarom.

Geanta este confecționată din canvas și are culoarea crem. Este prevăzută cu un buzunar lateral pentru un telefon mobil sau alt accesoriu similar ca dimensiune.

Compartimentul principal este încăpător și se închide cu fermoar. În partea frontală sunt prevăzute mai multe buzunare, unele fiind deschise iar altele închizându-se cu fermoar precum și căteva suporturi pt. instrumente de scris.

Dimensiuni: 35cm lățime (inclusiv buzunarul pt. telefon mobil) x 20 cm înălțime x 19 cm grosime