Rucsac

5 Articole

pe pagina
Setati descendent
 1. Rucsac 40x30x20 cm Wizz Air / HiSky
  începand de la 159,00 RON
  Rating:
  94%
 2. Rucsac Outdoor 49cm
  începand de la 299,00 RON
  Rating:
  100%

5 Articole

pe pagina
Setati descendent

Rucsac de calitate, la un preț avantajos

Vă prezentăm gama de trolere (de la 89 Lei) din material flexibil sau ABS oferită de Travelkit - magazinul online specializat în bagaje de avion și accesorii de călătorie.

Un rucsac cu preț accesibil nu este obligatoriu de calitate slabă

În România se obișnuiește să etichetăm ca "ieftin" un produs de calitate inferioară sau îndoielnică. Părerea noastră este că realitatea nu trebuie să fie așa, după cum nici un produs scump nu este neapărat de o calitate bună (vezi reclamațiile clienților Samsonite).

Bagaje de calitate la preț corect

Travelkit oferă clienților bagaje și accesorii de calatorie de o calitate superioară, la nivel European dar în celași timp la un preț accesibil. Sortimentul actual de produse include numeroase modele care se comercializează în prezent în țări din Europa Occidentală (Franța, Germania, Spania, Italia, Marea Britanie etc. și care pot fi achiziționate fie individual fie la set). Printre factorii care diferențiază produsele noastre de altele similare, de la mărci autohtone sau din rețelele de supermagazine precum Decathlon etc.:

 • calitatea și rezistența superioară a materialelor folosite
 • design-ul inteligent
 • prețul de vânzare corect
 • dar poate cel mai important factor este că...

Economisești Suplimentar prin Optimizarea Spațiului pt. Bagaje și a Costurilor de Transport Aerian

Bagajele comercializate de Travelkit sunt proiectate special pentru a fi compatibile la avion, maximizând spațiul de încărcare și reducând greutatea fiecărui bagaj; marea majoritata a trolerelor și bagajelor pe care le comercializăm au exact dimensiunea maximă acceptată de companiile aeriene.

Spre exemplu, un rucsac Max de la Travelkit măsoară exact 55x40x20 cm - dimensiunea maximă aprobată pt. bagajul de mână, oferindu-vă astfel posibilitatea de a beneficia de maximum de spațiu de încărcare cu bagaje, fără să depășiți limitele setate de compania aeriană cu care zburați. Există însă și numeroase modele celebre deja precum rucsac pentru barbati Sorin sau Batoh sau Alien Black Holo sau pentru dama din piele naturala Diamanti sau Evelyn care dincolo de aspectul foarte atrăgător nu prea sunt încăpătoare, ceea ce le face relativ nepotrivite pentru călătorii.

Importăm direct produsele, la un preț corect

Sistemul de distribuție practicat de unele mărci de bagaje și produse similare disponibile pe piață presupune că produsele trec prin 2-3 mâini (de fapt companii: importator / distribuitor / magazin online, unele listând produsul sub denumirea maghiară hátizsák ) fiecare practicând propriul adaos comercial, crescând astfel semnificativ prețul final al produselor.

Prin faptul că noi importăm direct produsele și le vindem direct clienților finali, reușim de fapt să menținem prețul de vânzare la un nivel corect. Travelkit nu își distribuie produsele altor magazine online sau prin distribuitori en-gros.

Cum alegi un bagaj de avion (câteva sfaturi):

Tipuri de bagaje: trolere, rucsacuri sau genti de voiaj ?

Fiecare dintre cele trei variante prezintă avantaje și dezavantaje așa că va trebui să decidă fiecare pentru el:

 • Trolerul = este ușor de tractat dar prezintă dezavantajul că-ți va ține o mână ocupată tot timpul cât îl manevrezi
 • Rucsacul = îți lasă mâinile complet libere dar va trebui să-i susții întreaga greutate în spate; recomandăm această variantă pentru persoanele active și în formă fizică bună
 • Geanta de voiaj = lasă mâinile libere dar trebuie să-i susții greutatea într-o mână sau pe unul dintre umeri, ceea ce o face potrivită doar pentru bagaje de greutate mică

Dacă ți-e greu să te hotărăști, există însă și o variantă combinată: Trolerul / Rucsac Smart de 55 cm. Du-l in spate oricând vrei și tractează-l pe roți atunci când ai obosit.

Atenție la dimensiuni!

Verificați cu atenție ce dimensiuni ale bagajului de mână acceptă compania aeriană cu care urmează să zburați.

Dacă intenționați să călătoriți cu avionul, vă recomandăm să alegeți un bagaj 55x40x20 cm, care este dimensiunea standard, acceptata de marea majoritate a liniilor aeriene printre care Wizz Air, Ryanair, Blue Air, Tarom, etc. De fapt Wizz Air și companiile central europene (germanice precum Lufthansa / Austrian / LOT) vor accepta chiar o dimensiune un pic mai mare (cu 3 cm pe adâncime) 55x40x23 cm dar diferenta este minusculă și nu merită luată în seamă. Ce e important este că un troler 55x40x20 cm se încadrează perfect și la aceste companii aeriene. Există însă și o excepție importantă: 55x35x25 cm este dimensiunea acceptată de companiile franco-olandeze-italiene (KLM / Air France / Alitalia / Ernest) iar dacă zburați cu una dintre aceste companii e posibil să aveți probleme cu trolerele 55x40x20 cm. Mai bine orientați-vă către un bagaj diferit în acest caz.

Mare atenție însă dacă cumpărați bagaje din mall, din super-magazine precum Carrefour / Auchan / Decathlon sau chiar mărci binecunoscute sau de designer! Există multe produse, chiar din cele scumpe, care nu respectă dimensiunile și care vor fi practic imposibil de utilizat la avion. Nu încercați să folosiți un astfel de bagaj la avion, și în special nu la vreun zbor low-cost! Riscați să fiți “amendați” prompt cu o suprataxă usturătoare de până la 50 Euro per zbor (deci 100 dus/intors) sau chiar mai mult.

Este important de notat că singurele dimensiuni care contează sunt cele exterioare, totale. Deci dacă o companie aeriană specifica o limită a dimensiunilor bagajelor de mână, trebuie să verificați dimensiunile exterioare, totale, incluzând aici corpul trolerului, mânerele, roțile și orice fel de alte părți componente. Practic, la poarta de îmbarcare, rucsacul dvs. va fi verificat prin introducerea sa într-o cușcă din metal, iar dacă nu încape, va trebui să plătiți o suprataxă foarte mare. Dimensiunile interioare pe care le găsiți listate pe diferite site-uri sunt doar orientative, menite să ofere o indicație referitor la spațiul de împachetare disponibil în interiorul trolerului. Dar nu au absolut nici o relevanță pentru acceptarea de către companiilor aeriene. Pentru a evita confuziile, la Travelkit menționăm numai dimensiunile exterioare ale bagajelor.

Atenție și la modelele de ghiozdan pentru copii precu Gorjuss sau Santoro - dincolo de designul atractiv, este necesar să verificați dimensiunile.

Bagajele comercializate de Travelkit sunt proiectate special pentru a maximiza spațiul de încărcare și a reduce greutatea fiecărui bagaj; marea majoritate a bagajelor pe care le comercializăm au exact dimensiunea maximă acceptată de companiile aeriene.

Atenție la sistemul antifurt !

Pentru că se poartă în spate, în afara razei vizuale, este absolut esențial ca rucsacul dvs. să fie accesorizat cu un lacăt antifurt 

De asemenea, recomandăm să nu țineți lucrurile importante sau de valoare (bani, acte, documente de călătorie) în buzunarele mici din partea exterioară întrucât aceste pot fi vizitate cu ușurință de hoții bine antrenați care urmăresc cu predilecție turiștii.

Ce culoare alegem la un bagaj ?

Marea majoritate a clienților preferă bagaje de culoare neagră, este culoarea standard în acest domeniu. Dar acest fapt ridică și o problemă: dacă se pierde, va fi foarte dificil de identificat în oceanul de bagaje negre din orice aeroport...
Așadar sfatul nostru este:
- alegeți orice culoare vă place la un bagaj de mână - acesta va rămâne cu dvs. pe durata întregului voiaj iar șansele de a-l pierde sunt aproape nule
- nu alegeți negru pentru bagajele de cală (care se predau la checkin) - la Travelkit avem bagaje de cală albastre, roz, mov și multe alte culori, special pentru o identificare ușoară