Skip to main content

Cum ne-am gândit la un Troler Pliabil ? Călătorim de obicei doar câteva săptămâni pe an însă pentru asta trebuie să depozităm trolerele voluminoase tot restul anului. De câte ori vi s-a întâmplat să nu aveți spațiu de depozitare pentru bagaje? De acum această problemă poate dispărea, pentru că:

Am lansat noul Troler Pliabil Flat !

Noul Troler Pliabil lansat de Travelkit vine în întâmpinarea acelora dintre noi pentru care păstrarea bagajelor de dimensiuni considerabile constituie o problemă reală. Adesea nu avem suficient spațiu de stocare în camera sau apartamentul propriu. O posibilă soluție poate fi „exportul” temporar al bagajelor pe perioada când nu sunt folosite către părinți, rude sau prieteni care dețin spațiu de depozitare mai generos (boxă, beci sau pod). Altfel, suntem nevoiți să apelăm la soluții „creative” precum plasarea valizelor în dulap, pe dulap, sub pat sau sub canapea, dacă avem norocul să încapă într-unul dintre aceste locuri.

Se încadrează în dimensiunile bagajului de cabină la aproape toate liniile aeriene

Noul Troler Pliabil Flat de la Travelkit a fost special proiectat pentru  a putea fi folosit ca bagaj de mână pentru aproape toate liniile aeriene care zboară în și din România. Dimensiunile sale – 55x40x20 cm – îl fac potrivit atât pentru companiile aeriene low cost (Blue Air, Ryanair și Wizz Air – aceasta din urmă numai pentru pasagerii Priority), cât și pentru mai toate zborurile de linie de pe la noi: Tarom, Air France, Lufthansa, Austrian, KLM, British Airways, Alitalia, CSA, LOT, Air Serbia etc. Există însă și o excepție: nu pot fi folosite ca bagaj de cabină la zborurile interne Tarom. Aceste zboruri sunt operate de aeronave ATR, care au un spațiu de stocare foarte mic în cabină. Dar, de cele mai multe ori, stewardesele Tarom sunt amabile și vor prelua trolerul la ușa avionului pentru a-l transporta gratuit în cală.

Puteți comanda chiar astăzi noul troler pliabil de aici – este disponibil la prețul de 299 lei, în două variante de culoare: negru și roșu.

Leave a Reply