Skip to main content

Există multe destinații populare de vacanță de vară în Europa, în funcție de preferințele și interesele personale. Iată câteva dintre cele mai populare:

1. Spania: Spania este cunoscută pentru plajele sale frumoase, vremea caldă și cultura sa bogată. Destinațiile populare includ Barcelona, Madrid și Insulele Baleare și Canare.

2. Italia: Italia este faimoasă pentru coasta sa frumoasă, peisajele pitorești și bucătăria delicioasă. Destinațiile populare includ Roma, Florența, Veneția, Coasta Amalfi și Riviera Italiană.

3. Franța: Franța este o țară diversă, cu multe regiuni frumoase. Parisul este o destinație populară, dar și alte regiuni, precum Provence, Riviera Franceză și Bordeaux sunt populare.

4. Grecia: Grecia este cunoscută pentru insulele sale frumoase, istoria sa bogată și mâncarea delicioasă. Destinațiile populare includ Santorini, Mykonos, Creta și Rhodos.

5. Croația: Croația devine din ce în ce mai populară printre turiști datorită coastei sale frumoase, parcurilor naționale impresionante și orașelor istorice, cum ar fi Dubrovnik și Split.

6. Portugalia: Portugalia este cunoscută pentru plajele sale frumoase, orașele istorice și mâncarea și vinul delicioase. Destinațiile populare includ Lisabona, Porto și regiunea Algarve.

7. Turcia: Turcia este o țară diversă, cu un patrimoniu cultural bogat și peisaje frumoase. Destinațiile populare includ Istanbul, Antalya și coastele Egee și Mediteraneană.

8. Regatul Unit: Regatul Unit este o destinație populară pentru orașele sale istorice, peisajele pitorești și orașele de coastă fermecătoare. Destinațiile populare includ Londra, Edinburgh, Districtul Lacurilor și Cornwall.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai populare destinații de vacanță de vară din Europa. Așadar depinde foarte mult de ce experiențe anume cauți pentru a-ți selecta destinația pentru vacanța de vară. Iar Europa îți poate oferi aproape orice îți poți dori, la distanță de câteva ore de zbor.

Travelkit este magazinul de bagaje și accesorii special proiectate pentru avion, inclusiv pentru companiile aeriene low-cost, care au devenit foarte populare în Europa: Wizz Air, Ryanair, Blue Air și EasyJet.

Leave a Reply