Skip to main content

Cum se descarcă bagajele la Londra Luton

By 21 martie 2018Altele, Bagaje Avion

Credeți că bagajele dvs. sunt în siguranță când sunt transportate la cală?

S-a întâmplat în urmă cu cca. un an (13 martie 2017) unui zbor EasyJet pe aeroportul Londra Luton, provocând un scandal imens în Marea Britanie la acel moment. Este demn de menționat faptul că aeroportul Londra Luton este o destinație importantă pentru două companii low-cost care zboară din România.

Recomandarea Travelkit: păstrați-vă obiectele de valoare și / sau fragile (laptop, tabletă, aparat foto etc.) în cabină, lângă dvs. și să evitați pe cât posibil folosirea bagajului de cală. Dacă totuși folosiți bagaj de cală, inspectați cu atenție starea bagajului și conținutul imediat după ce îl recuperați din carusel. Dacă observați probleme, adresați-vă imediat liniei aeriene cu care ați zburat și depuneți o reclamație scrisă în care să cereți să fiți despăgubit. Este important să faceți acest lucru înainte de a părăsi aeroportul.

Insistăm asupra acestei recomandări în special pentru că recent s-au făcut schimbări la două companii low cost importante în România (Wizz Air și Ryanair) care prevăd că bagajele mari de cabină de 55cm pot fi preluate pentru a fi transportate la cală dacă nu achiziționați niște servicii suplimentare. Detaliile le găsiți aici pt. Wizz Air și aici pt. Ryanair.

Din păcate, prețioasele noastre bagaje, unele conținând cadouri sau suveniruri fragile ajung pe mâna muncitorilor prost plătiți din aeroporturi, iar ce se poate întâmpla ați văzut mai sus.

Join the discussion One Comment

Leave a Reply