Contactati-ne Direct la tel. 0723 826 666

Biroul de Acasă / Școala Online

BIROUL ȘI ȘCOALA S-AU MUTAT ACASĂ!

Evenimentele din ultima perioadă (și ne referim aici la recent declarata pandemie COVID-19 și restricțiile fără precedent motivate de aceasta) ne-au forțat să ne modificăm semnificativ obiceiurile, fără voia noastră. Astfel, nu mai putem călători liber mereu, iar atunci când se poate, o facem în condiții de stress și incertitudine maximă, succesul oricărei călătorii depinzând de rezultatul unei testări COVID și de schimbările foarte frecvente (uneori aplicate peste noapte) în condițiile de călătorie impuse de fiecare țară. Practic, călătoriile sunt "Game Over" și toți cei implicați în acest segment vor trebui să se reorienteze către alt gen de activități, inclusiv noi, cei de la Travelkit :)

VIAȚA MAI APROAPE DE CASĂ a devenit un trend în 2020

Și cu toții ne-am ajustat cumva la ea. Petrecând mai mult timp acasă, am avut timp să renovăm / modernizăm casa astfel încât să o facem mai confortabilă. Ne-am făcut abonament la Netflix (pentru că teatrele și cinematografele sunt oricum închise), am (re)învățat să gătim și să ne invităm prietenii acasă (restaurantele sunt și ele mai tot timpul închise).

MUNCIM DE ACASĂ mai tot timpul

Iar angajatorilor se pare că le place acest lucru. În medie, se pare că suntem mai productivi lucrând de acasă, probabil pentru că nu mai întârziem la muncă stând blocați în trafic, nu mai luăm pauze așa de dese sau nu mai pierdem timp interacționând politicos cu colegii de birou. Sau poate pur și simplu, angajatorii știu să ne exploateze mai eficient, atunci când lucrăm de acasă și nu avem prea multe scuze ca să le refuzăm ceva. Probabil toate companiile așteaptă cu nerăbdare să renunțe la birourile mari cu chirii exorbitante în favoarea unora mici, care vor fi ocupate de angajați prin rotație, numai pentru ședințe foarte importante.

COPIII FAC ȘCOALA ONLINE aproape mereu

Copiiilor le este probabil cel mai greu, fiindcă școala era unicul punct de socializare pentru mulți dintre ei, iar online acest aspect dispare cu desăvârșire. Da Școala Online aduce inconveniente majore și pentru părinți: școala online necesită un laptop + o imprimantă în plus față de rechizitele normale și uneori astea trebuie achiziționate de familie. Ocupă și o cameră din apartamentul deja mic în care locuim.

TRAVELKIT = MAGAZIN SPECIALIZAT ÎN PRODUSE ESENȚIALE PENTRU ACASĂ

(VINDEM NUMAI PRODUSE TESTATE ȘI RECOMANDATE DE ECHIPA NOASTRĂ)

V-am pregătit așadar o selecție de produse esențiale pentru noul stil de viață "aproape de casă". Deși până acum am vândut bagaje de avion și accesorii de călătorie și cunoșteam foarte bine acest domeniu, am avut ocazia să folosim intens echipamente de birou și să ne formăm competențe serioase și în acest domeniu. Toate produsele pe care vi le propunem aici au fost intens utilizate și recomandate de noi personal (fie exact aceste modele fie modele similare).

FIABILITATEA, PRODUCTIVITATEA, ECONOMIA = OBLIGATORII pt. ACASĂ

Asta am avut în vedere atunci când am căutat un produs pentru noi, fiind o firmă mică și asta vă propunem și dvs.

  • FIABILITATE: Produse rezistente și durabile în timp, care să funcționeze mereu atunci când ai nevoie de ele
  • PRODUCTIVITATE: Echipamente simple de utilizat și productive, care să-și facă treaba fără intervenții complicate
  • ECONOMIE: Costuri reduse de exploatare (consumabile ieftine și de mare capacitate sau compatibile)

Back to top