Contactati-ne Direct la tel. 0723 826 666

Troler Max 55x40x20 cm

Disponibilitate: In stoc

169,00 RON

Troler Max 55 cm - luați maxim de bagaje cu dvs.

 • Luați maxim de bagaje cu dvs.! Măsoară 55x40x20cm = dimensiunea maximă acceptată pt. bagajul de mână gratuit la Blue Air, Ryanair, Tarom, Air Serbia, Aeroflot, Pegasus și se încadrează în dimensiunea maxim admisă la Wizz Air, British Airways, Austrian, Lufthansa, Aegean, LOT, FlyDubai, Turkish Airlines
 • Dimensiunile 55x40x20cm sunt măsurate cu toate părțile componente, inclusiv roți și mânere
 • Foarte ușor (Greutate: 1.55kg) dar în același timp foarte spațios (Volum: 42L)
 • Troler flexibil și durabil, prevăzut cu două roți și bară de suport ultra-durabilă; cadru rigid în partea din spate.
 • Acest troler a fost proiectat pentru a fi tras pe roți și a sta sprijinit de dvs. Atenție, în funcție de gradul de încărcare, este posibil să nu stea în poziție verticală decât dacă îl sprijiniți.
 • Confecționat din material ușor dar foarte rezistent
 • Include mâner telescopic retractabil în interior + un mâner fix în partea superioară
 • Buzunar frontal de dimensiuni generoase, ideal pentru documente sau accesorii de călătorie

Trolerul Max este ultra-ușor, cântărind numai 1.55kg! Măsurând 55cm (înălțime) x 40cm (lățime) x 20cm (adâncime), acest troler are dimensiunile maxim admise la bagajul de mână gratuit la Blue Air, Ryanair (Priority), Tarom, Air Serbia, Aeroflot, Pegasus și se încadrează în dimensiunea maxim admisă la Wizz Air (Priority), British Airways, Austrian, Lufthansa, Aegean, LOT, FlyDubai, Turkish Airlines, încapând perfect și în portbagajul unui autoturism. Cu un volum generos de 42 L, trolerul Max este suficient de încăpător pentru deplasări de mai multe zile și weekenduri prelungite, având compartimente suficiente pentru documente și accesorii de călătorie. Este echipat atât cu mâner telescopic cât și cu un mâner rezistent în partea superioară.

Foarte ușor dar în același timp și foarte încăpător, acest troler de cabină este ideal pentru călătorii care au nevoie de un volum mare de bagaje.

Vine echipat cu două roți rezistente folosite și la patinele cu rotile și cu un mâner telescopic complet retractabil în interior. Nu va mai trebui să ridicați bagajul - doar tractați-l pe role din punctul A în punctul B.

Date tehnice:

 • Dimensiuni (toate părțile componente incluse): 55x40x20cm
 • Greutate: 1.55kg
 • Volum: 42L

CADOU GRATUIT: Un mini-lacăt pentru securitate sporită.

 

Informatii produs Tags (0) Reviews (37)

Intrebari:

Posted by Andreea, vineri, 29 iunie 2018 on product Troler Max 55x40x20 cm
 • 0
  vote
  A:

  Din pacate acest troler este disponibil numai in varianta neagra. Dar le puteti diferenția foarte usor între ele dacă le adăugați un accesoriu precum o eticheta de călătorie - din categoria "accesorii calatorie" / "accesorii bagaje". O zi bună 

  Posted by Fg Fg on vineri, 29 iunie 2018
Posted by Stefan Chiosea, vineri, 29 iunie 2018 on product Troler Max 55x40x20 cm
 • 0
  vote
  A:

  Buna ziua, din pacate nu putem face livrari in afara Romaniei deocamdată. Singura variantă ar fi sa comandati la adresa din România a unei cunoștințe (ruda /prieten) care sa vi-l expedieze ulterior. Ne pare rau.

  Posted by Fg Fg on marți, 3 iulie 2018
Posted by Alex, duminică, 8 aprilie 2018 on product Troler Max 55x40x20 cm
 • 0
  vote
  A:

  Bună ziua, dimensiunea produsului este 55x40x20cm. Vă mulțumim pentru observație, am corectat greșeala din descriere. Garanția comercială este de 1 an și acoperă numai defectele de fabricație. Garanția nu acoperă defectele apărute datorită utilizării necorespunzătoare, incluzând aici și manipularea necorespunzătoare de către personalul din aeroporturi.

  Posted by Fg Fg on luni, 9 aprilie 2018

Ask Your Question

* campuri obligatorii

Back to top