Tarom bagaj de mana

Tarom bagaj de mana

25 Articole

pe pagina
 1. Troler Vogue 50cm
  499,00 RON
  Rating:
  96%

25 Articole

pe pagina

Tarom bagaj de mana

La Tarom bagaj de mana se incadreaza in 55x40x20 cm - dimensiunea maxima acceptata la zborurile cu aeronave Airbus si Boeing. Greutatea maxima admisa este 10kg.

ATENȚIE: Aceste bagaje nu sunt acceptate la Tarom bagaj de mana pe curse interne / la zborurile cu aeronave ATR. Pentru aceste curse vedeți produsele de aici.

 

Tot ce trebuie să știi despre Tarom bagaj de mana

Aici găsești tot ce trebuie să știi despre bagaje atunci când zbori cu compania aeriana Tarom. Tarom este una dintre liniile aeriene importante din România, deservind în fiecare an un număr mare de pasageri din București și nu mai puțin de 8 alte aeroporturi din țară.

Bagaj Tarom pe scurt:

 Bagaje Tarom

Dimensiuni maxime

Greutate maximă

Câte bagaje sunt permise

Cost / bagaj / zbor

Bagaj de mână

55x40x20 cm

10 kg

1

Gratuit

Bagaj de cală

înălţime+lăţime+lungime < 158cm

23 kg

1

Gratuit

 • Lichidele pot fi aduse la bord in recipiente de max 100ml plasate într-o pungă transparentă resigilabilă de max 1L (trusă specială aici).

Găsiți mai jos, prezentate în detaliu, toate informațiile referitoare la bagaje atunci când călătoriți cu Tarom.

Tarom bagaj de mana

Bagajul de mână – cel pe care îl luați cu dvs. în avion – este Gratuit pentru toți pasagerii Tarom.

Dimensiunile bagajului de mână Tarom sunt restricționate la 55x40x20 cm iar greutatea nu poate depăși 10kg. Este permis un singur bagaj de mână per pasager.

Bagaj Tarom pentru cala

Bagajul de cala – cel pe care îl predați companiei aeriene pentru a fi plasat în cala avionului – este transportat gratuit în limita a 23 kg și dacă suma dimensinilor bagajului (înălţime + lăţime + lungime) este mai mică sau egală cu 158 de centimetri. Pentru bagaje mai multe / mai grele / mai mari se aplică (supra-) taxe.

Dimensiunile bagajului de cală gratuit la Tarom sunt restricționate la 158 cm (înălţime + lăţime + lungime). Greutatea maxima acceptată a unui bagaj este de 23kg. Fiecare călător are dreptul să ia cu el un singur bagaj gratuit la cală. Atenție, este important de rețiunut că greutatea unui bagaj se aplică strict pe fiecare piesă separată și nu poate fi cumulată pe mai multe piese sau pe mai mulți pasageri.

Ce puteți aduce la bordul avioanelor Tarom în bagajul de mână?

Trusa Cosmetice Avion - Travelkit

 

Tarom recomandă să păstrați în bagajul de mână toate echipamentele electronice fragile precum: laptop, tabletă și altele, pentru a le avea aproape și a le proteja de posibile deteriorări.

Lichidele trebuie transportate în recipiente de maxim 100ml, plasate într-o singură pungă transparentă resigilabilă de 1 Litru. Noțiunea de lichide include: apă, băuturi, supe, siropuri, crème, uleiuri, loțiuni, parfumuri, spray-uri, spume, geluri, paste (inclusiv pasta de dinți), mascara și orice alte obiecte cu consistență similară.

Lichidele, spray-urile, gelurile etc. achiziționate din magazinele duty-free din aeroport sau din avion trebuie ambalate într-o pungă securizată și sigilată iar produsele împreună cu chitanța trebuie să rămână în interiorul pungii pe durata călătoriei.

Medicamentele și mâncarea pentru bebeluși sunt premise în bagajul de mână dar e posibil ca pentru anumite medicamente să trebuiască să prezentați rețeta de la medic.

Este strict interzis să transportați în bagajul de mană Tarom :

 • Arme cu aer comprimat sau CO2, arme de foc şi alte echipamente capabile sau aparent capabile sa lanseze proiectile sis a cauzeze rănirea persoanelor, incluzând aici: arme de foc de orice fel, arme de jucărie inclusiv replici care ar putea trece drept reale, orice componente de arme cu excepția lunetelor, arme cu CO2 sau cu aer comprimat, pistoale de semnalizare sau de start, pentru competiții sportive, arcuri, arbalete sau săgeți, harpoane sau arme subacvatice, praștii sau catapulte de orice fel.
 • Echipamente menite să paralizeze sau să imobilizeze, incluzând: electroșocuri, spray-uri cu gaz paralizant, iritant sau cu piper sau spray-uri impotriva animalelor.
 • Orice obiecte cu vârf ascuțit sau cu muchii ascuțite, capabile să fie folosite pentru rănirea unei persoane, incluzând” cuțite, bricege, pumnale, topoare, toporiști, spărgătoare de gheață, lame de ras, cuttere, foarfeci, echipamente de arte marțiale cu vârf ascuțit sau cu muchie ascuțită, săbii sau spade de orice fel.
 • Echipamente și unelte de lucru incluzând: răngi, mașini de găurit și spirale, inclusive mașini de găurit cu baterie, unelte care pot fi folosite care arme inclusiv șurubelnițe sau dalte, ferastraie și mașini de tăiat inclusive cele portabile, torțe și lămpi cu gaz, pistoare și dispozitive de împușcat cuie și agrafe/
 • Instrumente și obiecte contondente precum bâte de baseball, bastoane și bețe de autoapărare, echipamente de arte marțiale
 • Substanțe și echipamente explozive și incendiare precum: muniție, capse explosive, detonatoare și fitile, mine, grenade și alte echipamente militare explosive, artificii și alte echipamente pirotehnice, fumigene, dinamită, praf de pușcă și explozivi plastici.

Având în vedere schimbările frecvente care afectează ofertele și regulamentele liniilor aeriene, pentru siguranță vă recomandăm să verificați și site-ul oficial al companiei Tarom.