Bagaje de mana HiSky

 

Bagaje de mana mici HiSky 40x30x20 cm

 

Bagaje de mana mari HiSky 115 cm (55x40x20 cm)

 

 1. Troler Vogue 50 cm profil
  Troler Vogue 50cm
  Rating:
  96%
  499,00 RON

19 articole

Bagaje de cala HiSky

 

Bagaje de mana HiSky (de la 99 lei). Tot ce trebuie să știi

HiSky este o companie aeriana low-cost ce operează zboruri de pasageri din România și Republica Moldova catre peste 20 de destinații internaționale. Compania operează un număr de 7 aeronave din familia Airbus (319/320). Fiind o companie low cost, trebuie să aveți mare grijă în privința bagajelor. HiSky reglementează bagajele acceptate în funcție de dimensiuni și greutate, corespunzător fiecărei clase de rezervare a biletelor, după cum urmează:

Bagaje HiSky pe scurt

Clase rezervare

Dimensiuni maxime

Greutate maximă

Câte bagaje sunt permise

Cost / bagaj / zbor

BASIC

1 bagaj de mana
40x30x20 cm

8kg

1

inclus

CLASIC

1 bagaj de mână
40x30x20 cm
+
1 bagaj de mana
L+l+h max.115cm 
(55x40x20 cm)

8kg
+
10kg

1
+
1

inclus

PREMIUM

1 bagaj de mana
40x30x20 cm
+
1 bagaj de cală
L+l+h max.158cm

8kg
+
23kg

1
+
1

inclus

PREMIUL PLUS

1 bagaj de mana
40x30x20 cm
+
1 bagaj de mana
L+l+h max.115cm 
(55x40x20 cm)
+
1 bagaj de cală
L+l+h max.158cm

8kg
+
10kg
+
23kg

1
+
1
+
1

inclus

Bagajul de mana mic este universal acceptat la toate clasele de rezervare HiSky și trebuie să se încadreze in dimensiunile 40x30x20 cm și să cântărească maxim 8kg. Puteți folosi drept bagaj mic de mână la zborurile HiSky o geantă mică sau un rucsac pe care să-l aduceți cu dvs. în cabină pe durata zborului. Notă: trolerele nu se încadrează în această dimensiune și nu pot fi folosite ca bagaj mic de mana HiSky.

Bagajul de mână mare HiSky poate cântări maxim 10kg și trebuie să se încadreze in dimensiuni totale (lungime + lățime + adâncime) de 115 cm. Spre exemplu, un troler 55x40x20 cm are  dimensiunea maximă acceptată ca bagaj de mana mare la HiSky.

Bagajele de cală incluse în clasele de rezervare HiSky PREMIUM și PREMIUM PLUS pot cântări maxim 23 kg și trebuie să se încadreze dimensiuni totale (lungime + lățime + adâncime) de 158 cm.

Bagajele de cală suplimentare se plătesc, iar prețul depinde de mai mulți factori.

Recomandarea Travelkit pentru pasagerii HiSky : procurați-vă pentru HiSky bagaj de mana (geantă sau rucsac) care se încadrează dimensiunile acceptate pentru bagajul de cabină gratuit (mai mic sau egal cu 40x30x20 cm) care este absolut necesar pentru a păstra obiectele de valoare cu dvs. pe durata călătoriei. Separat, puteți achiziționa și un troler de cabină 55x40x20cm sau un bagaj de cală. Găsiți mai jos, prezentate în detaliu, toate informațiile referitoare la bagaje atunci când călătoriți cu HiSky.

HiSky Bagaj de mana

Bagajul de mână, denumit și cabin / hand luggage este cel pe care îl luați cu dvs. în avion și:

-        este gratuit dacă se încadrează în dimensiunile 40x30x20 cm și cântărește max. 8kg la toate clasele de rezervare

-        pasagerii care au bile cu clasa de rezervare CLASIC sau PREMIUM PLUS / pot aduce la bord și un bagaj de mână de max. 55x40x20 cm și 10 kg în plus față de bagajul gratuit

Aceste dimensiuni sunt cele maxime acceptate pentru bagajele de mână HiSky și trebuie să includă tot bagajul, inclusiv roțile și mânerul. Controlul bagajelor se efectuează cu ajutorul unui cadru metalic pentru verificarea bagajelor (amplasat atât la ghișeul de check-in cât și la poarta de îmbarcare HiSky) iar dacă bagajul dvs. nu intră în acest cadru, sau dacă rămân părți ale bagajului în afară, veți fi obligat să plătiți o suprasuprataxă.

Vă recomandăm să măsurați cu grijă bagajul cu care doriți să călătoriți. Și să vă asigurați că dimensiunile externe (inclusiv roți + mâner) sunt corecte.

 

HiSky Bagaj de cala

Bagajul de cală denumit și checked luggage este cel pe care îl predați companiei aeriene pentru a fi plasat în cala avionului și este transportat contra cost.

Prețurile variază în funcție de perioada de călătorie și lungimea zborului, fiind cuprins între 16 și 65 Euro per bagaj și segment de zbor. Prețurile diferă însă în funcție de greutatea bagajelor, cele care cântăresc <23 kg fiind mai ieftine decât cele care depășesc această greutate.

Dimensiunile bagajelor de cală Wizz Air sunt foarte generoase, finind limitate la 149x119x171 cm - ceea ce vă permite să călătoriți inclusiv cu un troler XXL iar greutatea maxima acceptată a unui bagaj este de 32kg. Fiecare călător are dreptul să ia cu el 6 piese de bagaj la cală.

 

Ce puteți aduce în bagajul de mână, la bordul aeronavelor HiSky

Recomandăm să păstrați în bagajul de mână toate echipamentele electronice fragile precum: laptop, tabletă și altele, pentru a le avea aproape și a le proteja de posibile deteriorări.

Lichidele trebuie transportate în recipiente de maxim 100ml, plasate într-o singură pungă transparentă resigilabilă de 1 Litru. Noțiunea de lichide include: apă, băuturi, supe, siropuri, creme, uleiuri, loțiuni, parfumuri, spray-uri, spume, geluri, paste (inclusiv pasta de dinți), mascara și orice alte obiecte cu consistență similară.

Lichidele, spray-urile, gelurile etc. achiziționate din magazinele duty-free din aeroport sau din avion sunt permise. Dar trebuie ambulate într-o pungă securizată și sigilată iar produsele împreună cu chitanța trebuie să rămână în interiorul pungii pe durata călătoriei.

Trusa Cosmetice / Lichide Avion

Medicamentele și mâncarea pentru bebeluși sunt premise în bagajul de mână dar e posibil ca pentru anumite medicamente să trebuiască să prezentați rețeta de la medic.

 

Este absolut interzis să transportați în bagajul de mână HiSky

 • Arme cu aer comprimat sau CO2, arme de foc şi alte echipamente capabile sau aparent capabile sa lanseze proiectile si sa cauzeze rănirea persoanelor, incluzând aici: arme de foc de orice fel, arme de jucărie inclusiv replici care ar putea trece drept reale, orice componente de arme cu excepția lunetelor, arme cu CO2 sau cu aer comprimat, pistoale de semnalizare sau de start, pentru competiții sportive, arcuri, arbalete sau săgeți, harpoane sau arme subacvatice, praștii sau catapulte de orice fel.
 • Echipamente menite să paralizeze sau să imobilizeze, incluzând: electroșocuri, spray-uri cu gaz paralizant, iritant sau cu piper sau spray-uri impotriva animalelor. 
 • Orice obiecte cu vârf ascuțit sau cu muchii ascuțite, capabile să fie folosite pentru rănirea unei persoane, incluzând” cuțite, bricege, pumnale, topoare, toporiști, spărgătoare de gheață, lame de ras, cuttere, foarfeci, echipamente de arte marțiale cu vârf ascuțit sau cu muchie ascuțită, săbii sau spade de orice fel.
 • Echipamente și unelte de lucru incluzând: răngi, mașini de găurit și spirale, inclusive mașini de găurit cu baterie, unelte care pot fi folosite care arme inclusiv șurubelnițe sau dalte, ferastraie și mașini de tăiat inclusive cele portabile, torțe și lămpi cu gaz, pistoare și dispozitive de împușcat cuie și agrafe/
 • Instrumente și obiecte contondente precum bâte de baseball, bastoane și bețe de autoapărare, echipamente de arte marțiale

Substanțe și echipamente explozive și incendiare precum: muniție, capse explosive, detonatoare și fitile, mine, grenade și alte echipamente militare explosive, artificii și alte echipamente pirotehnice, fumigene, dinamită, praf de pușcă și explozivi plastici.

Având în verdere frecvența foarte mare a schimbărilor care intervin în regulile și prețurile liniilor aeriene, vă recomandăm să verificați și site-ul oficial HiSky referitor la bagaje.