Călătorești cu avionul? 10 sfaturi utile inainte de a pleca la drum

10 sfaturi de calatorie cu avionul

Ești pe punctul de a călători cu avionul și îți dorești să ai o călătorie lipsită de stres? Vrei să ai tot ce îți trebuie în bagaj, însă nu ești organizat? Vrei să treci de filtrele de control de securitate ale aeroportului fără probleme?

Sfaturi utile inainte de imbarcare

De cele mai multe ori problemele pot apărea la verificarea de securitate. Poți evita cozile inutile și controalele urmând o serie de reguli simple pe care le vom prezenta mai jos.

Iată o lista de aspecte la care trebuie să fii atent:

  1. Înainte de a rezerva un zbor, verifică cerințele de intrare în țara de destinație. Există destinații la care este nevoie de viză înainte de a călători sau să aplici pentru aceasta la sosire.
  1. Asigură-te că pașaportul tău nu expiră în următoarele șase luni, astfel eviți să nu ți se permită intrarea în țara respectivă.
  1. Informează-te cu privire la fusul orar al țării de destinație și pregătește-te prin modificarea obiceiurilor de somn, chiar cu o săptămână inainte de zbor. Dacă nu reușești să faci acest lucru și îți dorești să te odihnești în avion, îți recomandăm să comanzi perna gonflabilă pentru călătorii, disponibilă în oferta noastră.
 1. Mărimea bagajului de mână admis în cabina aeronavei depinde de la o companie la altă. Îți recomandăm să te informezi în privința acestui aspect, sau să accesezi link-urile următoare, unde ai detalii de la următoarele companii: Wizzair, Blue Air, Tarom și Ryanair. Dă click mai jos pe imaginea companiei care te interesează, și afli toate detaliile.
Bagaje de mana Wizz Air
Bagaje de mana RyanAir
conditii bagaje tarom
 1. Evită să ajungi în fața securității aeroportului și să fii nevoit să îți arunci obiecte din bagajul de mână, informează-te cu privire la politica obiectelor admise în bagajul de mână a companiei aeriene cu care efectuezi zborul.
 2. Încarcă electronicele înainte de a urca la bordul avionului, pentru a evita descărcarea bateriei. Dacă deții încărcătoare portabile, ia-le și te asiguri astfel că bateria telefonului tău va fi plină în orice moment.
 3. Vei avea nevoie de adaptor pentru priză, în funcție de destinația pe care ai ales-o. Este esențial să te informezi și sa îți achiziționezi un astfel de obiect. Noi îți punem la dispoziție mai multe modele.
 4. Fii întotdeauna organizat și fă înainte de plecare o scurtă recapitulare a tuturor obiectelor de care este posibil să ai nevoie în timpul călătoriei tale. Îți recomandăm să ai acces la obiecte precum bilete, bani, pașaport și pentru a realiza acest lucru îți punem la dispoziție pe site-ul nostru o gamă de portofele speciale pentru călătorii, atât pentru gât, cât și pentru talie.

Te-am convins? Vizitează link-urile de mai jos pentru a vedea oferta noastră de portofele pentru călătorii:

Portofel / borsetă secretă de călătorie pt. talie - bej
Portofel secret de călătorie pt. gât - gri

9. Oboseala își spune cuvântul mai ales în cazul unui zbor mai lung. Șosetele de compresie ajută la prevenirea umflării excesive a picioarelor pe durata călătoriei. Dacă ești interesat să le achiziționezi le găsești aici.

10. Cântărește-ți bagajele pentru a te asigura că respectă greutatea admisă de compania aeriană cu care urmează să călătorești. Nu ai cântar? Poți achiziționa de aici.

Sperăm că sfaturile noastre îți sunt de ajutor, revenim cu alte sfaturi în postările viitoare.

Până atunci, îți dorim zbor plăcut!

Lasă un răspuns